40 Burning Hot Ревю

Burning Hot е видео слот на EGT на тема машина за плодове, който беше пуснат на 5 октомври 2017 г. Той има 5 барабана, 3 реда и 40 печеливши линии (откъдето идва и името му), а основната игра включва разширяващ се уайлд и скатер печалби. Тук няма безплатни завъртания, но все пак можете да спечелите до 4000 пъти залога си в този средно печеливш слот.

40 RTP, дисперсия и техническа информация

EGT не разполага с официален RTP (Return To Player) за 40 бърнинг хот, но някои източници твърдят, че той е 95,93% (което е доста близо до средното за индустрията). Във всеки случай това е игра със средна вариативност, така че очаквайте някои сухи периоди, докато чакате големите печалби.

Преглед на 40 Burning Hot

40 Burning Hot е слот с прогресивен джакпот с четири различни джакпота, които се изграждат в момента. Въпреки факта, че това е видеослот (заради 5-те барабана), той все пак е моделиран по старите класически машини за плодове, които се намират в заведенията и казината.

Това е третата игра от серията „Hot“ на EGT, а действието се развива на 40 печеливши линии, както подсказва и заглавието. С максимална печалба от 4000 пъти залога Ви, изменчивостта е умерена, но потенциалът е доста добър. Феновете на предишните игри вероятно ще се насладят и на тази, а Вие със сигурност можете да спечелите някои хубави награди.

40 символа, които са изключително горещи

В допълнение към традиционните символи на машината за плодове – 40 изгарящо горещи, има един уайлд символ и два скатер символа. За да спечелите, трябва да имате от 3 до 5 символа на печеливша линия (с изключение на скатера с лилавата звезда):

– Scatter Знак на долар – изплаща 100x за 5 символа на печеливша линия.
– Scatter лилава звезда – 3 символа на барабани 1, 3 и 5 изплащат 20x.
– Lucky 7 – изплаща 75 пъти за 5 печеливши линии.
– Грозде – 5 символа на печеливша линия изплащат 12,5 пъти.
– Диня – изплаща 12,5 пъти за пет на печеливша линия.
– Камбана на свободата – изплаща 5 пъти за всеки 5 на печеливша линия.
– Череши, лимони, сливи и портокали – тези символи с ниска стойност се изплащат 2,5 пъти за 5 на печеливша линия.

– Wild символ 4-листна детелина – не изплаща нищо, но може да замества символи на барабани 2, 3 и 4.

40 бонусни функции в Burning Hot

Wild символът 4-листна детелина се разширява, за да покрие целия барабан, когато е част от печеливша комбинация, в допълнение към това, че действа като обикновен wild символ. Това може значително да увеличи печалбите Ви и е функция, за която трябва да следите в основната игра.

Противно на общоприетото схващане, двата скатер символа в слота 40 Burning Hot не активират функцията за безплатни завъртания. Вместо това те могат да Ви компенсират щедро. Скатер символът „Долар“ може да изплати до 4000 пъти залога Ви, ако пет от тях се появят на печеливша линия, докато лилавата звезда може да се появи навсякъде на барабани 1, 3 и 5, за да присъди хубави печалби.

Джакпот в 40 Burning Hot (максимална печалба)

В горната част на барабаните ще забележите четири различни прогресивни джакпота, всеки от които е определен за една от четирите масти карти. Тези джакпоти могат да бъдат спечелени по всяко време, а когато се активира бонусната игра с джакпот, ще бъдете прехвърлени на нов екран. Трябва да изберете три карти от тесте с 12 карти, обърнати надолу. Ще спечелите джакпота със съответния цвят, ако намерите три съвпадащи карти.

40 горещи приложения за мобилни устройства и таблети

Да, можете да играете слота 40 Burning Hot на своя смартфон или таблет и това е проста игра с големи символи, която може да се играе на всяко преносимо устройство. Можете да играете почти навсякъде, стига да имате със себе си своя Android, iPhone или iPad.

Заключение

Ако харесвате добрите стари кръчмарски машини за плодове, вероятно ще се насладите и на слота 40 Burning Hot. Той има 5 барабана и 40 печеливши линии, което е повече, отколкото може да очаквате от традиционна слот машина. Освен това имате шанса да спечелите прогресивен джакпот, а шансовете със сигурност не са във Ваша полза. Тя е подобна на предишните две игри, но има повече начини за печалба.

Плюсове

– Разширяващи се уайлд и скатер печалби
– Има четири различни прогресивни джакпота.
– Потенциал от 4 000 пъти със средна изменчивост

Минуси

– Липса на функция за безплатни завъртания

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!
Back to top button