98 търговци на мартеници получиха места в определените схеми

Всички кандидати, подали заявления за продажба на мартеници, получиха места в определените схеми чрез провеждане на публичен жребий на 26 януари в Община Плевен.

Редът за участие и заемане на местата за търговия с мартеници е определен със Заповед на Кмета Георг Спартански с № РД-12-11/13.01.2022 г., която беше публикувана в интернет страницата на Общината и обявена в Центъра за административно обслужване.

От общо заявените сто позиции след провеждане на жребия ще бъдат заети деветдесет и осем, четирима търговци са отстранение от участие поради неплатен патентен данък.

Съгласно утвърдени схеми от Главния архитект на Община Плевен позициите са разпределени, както следва:

Пред зелените площи на ул. „В. Левски”, от Големия фонтан на пл. „Възраждане” до паметника на Девета пехотна позиция на пл. „Свобода” – от № 1 до № 29;
В района на паметника на Девета пехотна позиция на пл. „Свобода” – от № 30 до № 80;
Пред Къща музей „Цар Освободител Александър ІІ” – от № 81 до № 100.
Продажбата на мартеници започва от 01 февруари и ще продължи до 03 март включително.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!
Back to top button