Младият лекар д-р Мартин Николов впечатли журито на „Гласът на България“

Младият лекар на МУ-Плевен д-р Мартин Николов впечатли и грабна вниманието на журито на „Гласът на България“. Той изпя песента “Make It Rain” и не след дълго и четиримата треньори се обърнаха. В крайна сметка, той избра да се присъедини към отбора на Галена.

Д-р Мартин Николов е на 28 години от град Ловеч. Възпитаник е на Медицински университет – Плевен, специализант и асистент по ревматология. Работил е в КОВИД отделение по време на пандемията. Младият лекар е добре познат и обичан от студентската общност с невероятните си изпълнения по време на Денят на Народите (International Day) – традиционен културно-музикален фестивал на МУ-Плевен.

Колеги и приятели подкрепиха младият лекар. „Д-р Мартин Николов показа, че при него изкуството има две лица – изкуството на медицината и изкуството на музиката! Плевенската Алма Матер се гордее и подкрепя д-р Мартин Николов, достоен да бъде Гласът на България 2021!“, споделят за него от МУ в Плевен.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини!

Свързани статии

Back to top button