Дарение от Областна администрация-Плевен за децата от ДГ „Незабравка“ с. Горна Митрополия

Областна администрация-Плевен зарадва малчуганите от ДГ „Незабравка“ с. Горна Митрополия с подаръци по случай предстоящите коледни и новогодишни празници.

Инициативата е на областния управител, Марио Тодоров, а днес няколко представители на Областна администрация-Плевен бяха посрещнати топло от децата от група „Слънчо“ в ДГ „Незабравка“ с песни, танци и стихове. След това раздадоха различни видове книжки, пособия за рисуване, настолни игри и още куп подаръци на децата от детската градина с директор Цецка Георгиева. Ръководителите Теодора Недялкова, Кира Георгиева и децата подариха на областния управител и на представителите на администрацията, ръчно изработени от тях коледни картички.

„-Закрилят ни учителки-принцеси, живеем с тях и пеем чудни песни“- казват децата, а ние поднасяме искрени благодарности на директор Георгиева, на учителките и на кмета на с. Горна Митрополия Атанаска Василева, за топлото посрещане с пожелание за светли и незабравими празници.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!
Back to top button