Ден на безопасността на движението по пътищата-29 юни

С решение на Министерски съвет от 2019 г. на 29 юни отбелязваме Ден на безопасността на движението по пътищата. Този акт е насочен към популяризирането на темата чрез провеждане на различни мероприятия, информационни и образователни кампании.

По този повод на 29.06.2021 г., вторник, от 18.00 часа пред сградата на ЦПЛР – Център за работа с деца в Градската градина ще се проведе организирано от Община Плевен, Български младежки червен кръст – Плевен и ЦПЛР – Център за работа с деца, мероприятие.

Доброволци на младежката червенокръстка организация за втора поредна година ще представят презентация по първа долекарска помощ и ще обучат желаещите в оказването ѝ. Ще бъде организирана и демонстрация по безопасно преминаване на кръстовище и спазване на правилата за движение.

В инициативата ще вземат участие и ДЮФА „Нашенчета“ и танцов състав „Синтез“ при ЦРД.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!
Back to top button