Детелин Далаклиев с обръщение към жителите на Плевен

Вчера 13.07 беше проведена работна среща в присъствието на Областния управител на Плевен Марио Тодоров и световния шампион по бокс Детелин Далаклиев.

На срещата беше обсъдена подкрепата на инициативата „Да на ваксинацията“, организирана от Областния управител на Плевен.

Трикратен шампион на Европейския съюз. Многократен носител на златни медали от всякакви турнири, световен шампион в Милано 2009 г. Шампион на България от 2001 г. са едни от най-важните титли на Детелин Далаклиев.

Миналата година той създава спортен комплекс „Далаклиев“, където хора от всякакви възрасти могат да се докоснат до шампиона и да тренират рамо до рамо с него. Децата го обожават, защото е взискателен и отдаден на всичко, което прави.

Съвестта отново бива водещ фактор в действията му и той решава да се включи в позитивната инициатива „Да на ваксинацията“. За поредна седмица в центъра на града ще бъде изнесен мобилен кабинет за имунизация с първа игла с ваксина срещу Covid-19.

Кабинетът ще работи от 08,00ч. до 13,00ч. на 17.07 и 18.07 (събота и неделя) с всички разрешени за употреба в страната ваксини срещу Covid-19. Имунизацията ще се извърши след представяне на документ за самоличност.

Детелин Далаклиев даде своето обръщение към всички граждани с апел на фона на ниската заболеваемост да имаме съвест, да бъдем смели, да продължим тази тенденция и да се ваксинираме.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!
Back to top button