Деца от арт школа „Колорит” с отличия на конкурса „Роди се дете, Син ни се даде”

Деца от арт школа „Колорит” са носители на най-високите отличия на Международния онлайн конкурс ”Роди се дете, Син ни се даде”

Изключително успешно е представянето на арт школа „Колорит” в раздел „Рисунка” в Международния онлайн конкурс „Роди се дете, Син ни се даде”, организиран от онлайн списание „Щъркел” Десет деца от школата са носители във всички възрастови групи на „Голяма награда”, а три печелят „Специална награда”. На арт школа „Колорит” е присъдена и „Награда за колекция”.

PB230635

В конкурса са взели участие деца и младежи от 7 страни. Носители на „Голяма награда” са: Елмира Маринова – 7г. Ева Георгиева – 8г.  Румен Косташки – 8г. Диана Бозова – 9г. Михаела Атанасова – 9г. Елиза Кръстева – 9г. , Никол Нешовска – 10г. Анджелика Йоновска – 12г., Катрин Илиева – 14г. и Мелиса Панджар 14г.. Отличените със „Специална награда” са Стела Декова – 8г, Елица Иванова 8г. и Кремена Асенова – 10г.

Плевенските деца са пресъздали в рисунките си своето топло и приказно усещане за тихата и свята нощ на Рождество Христово.

Автор:
Майя Ананиева
Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини!

Свързани статии

Back to top button