Продължава обновяването на материалната база в детските градини в Харманли

Един от основните приоритети на ръководството на Община Харманли е обновяването на материалната база в детските градини. „Искаме всички детски градини в общината да са модерни и приветливи за децата. Нашите деца заслужават само най-доброто“, казва кметът Мария Киркова.

Нови цветни олекотени завивки и възглавници радват малчуганите в спалните помещения. За улеснение в приготвянето на храната е закупен нов професионален планетарен миксер. Уредът вече е на разположение за персонала на основната детска кухня, захранваща детските градини и техния филиал в с. Върбово. Като основно предимство, което отчитат готвачите е перфектният помощник при разбиване и разбъркване на по-големи количества – например за омесване на тесто за домашно приготвени мъфини, питки, бисквити или кекс.

Последният останал стар стерилизатор е подновен с нов. Община Харманли предостави и 9 нови мултимедийни устройства, както и нови лаптопи за директорите на детските заведения. За една от градините е осигурено мултифункционално устройство (принтер, копир, скенер) поради липсата на подобен апарат. Закупени са и три нови шредера за документи.
Средствата са осигурени от общинския бюджет.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!
Back to top button