Днес г-жа Цачева посещава фирми от малкия и среден бизнес

Днес г-жа Цачева посещава фирми от малкия и среден бизнес. Една от фирмите, които Цачева посети беше „ДСД“ ЕООД. В тази фирма е връчен първият договор по процедура повишаване капацитета малки и средни предприятия, връчен лично от премиера Борисов на Дилян Димов, управител на фирмата. Фирмата произвежда мъжки панталони, от четири години е на пазара. През 2016г. е реализирала проект по ОПИК във връзка със закупуване на нови машини за производството на панталони.
Във фирмата работят и осем младежа по програмата за младежка трудова заетост. Управителите на фирмата изразиха благодарност за програмата и похвалиха голяма част от младежите, които са започнали работа по тази програма. Един от тях е Здравко, който по думи на ръководството за няколко месеца се е научил да работи на по-голяма част от машините и е вече от ценните работници на предприятието.

Бойко Борисов

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!
Back to top button