Ежедневието на малкия човек представя на своята сцена театър „Иван Радоев“ в Плевен

Ежедневието на малкия човек представя на своята сцена Драматично-кукленият театър „Иван Радоев“ в Плевен, съобщиха от културния институт.

Пиесата „Аспарух“ от Ованес Торосян ще бъде показана утре вечер, за да разкаже какво се случва с един самотен мъж, когато злободневните несгоди го застигат с пълна сила и как се опитва той да се справи с проблемите си. На въпросите отговорят Ованес Торосян и Александър Кънев. Торосян е автор на текста и режисьор на продукцията, а в ролята на главния герой Аспарух ще влезе актьорът Александър Кънев. За талантливата си игра през 2019 година той получи номинация за награда „Аскеер“ в категорията „Изгряваща звезда“.

Постановката ще започне от 19.00 часа на голямата сцена, която носи името на Александър Гюров – създател на театъра в Плевен преди 101 години. Освен утре, спектакълът очаква своите зрители и на 18 март.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Свързани статии

Back to top button