Проф. Григор Горчев, водач на листата на ГЕРБ и СДС в Плевен: Залагаме на професионализма

„В листата на ГЕРБ и СДС са включени хора, които са мотивирани да помогнат на гражданите в региона и страната. Залагаме на професионализма. Време е да работим по по-различен начин. Ние трябва да убедим плевенчани, че се развиваме. Да мотивираме повече хора да се включат в изборите”, това заяви проф. д-р Григор Горчев, водач на листата на ГЕРБ и СДС в Плевен, минути след като регистрира в РИК списъка с кандидат-депутатите.

„Сега най-важното е да се концентрираме в предстоящите избори. Аз съм нов в политиката. Искам Плевен да излезе от летаргията, в която е в момента. Имам много идеи как да стане това, които ще споделя с колегите и с бъдещите управляващи. Реших, че е дошло  време да дам и аз нещо на обществеността, основно в сферата на здравеопазването и образованието”, каза още проф. Горчев.

„Няма нищо случайно във факта, че в листата на ГЕРБ – СДС в Плевен участват четирима лекари. През последната година те са на първа линия, към тях хората имат най-голямо доверие. Те са тези, които с посланията си, енергията, поведението си докосват повече хора. Те ще бъдат чути по време на тези избори”, заяви Мирослав Петров, областен координатор на ГЕРБ – Плевен и втори в листата за народни представители.

„За мен, като човек с най-голям политически и парламентарен опит, е важно и категорично го заявявам – ние правим и продължаваме да правим. Ние не обещаваме, а действаме“, категоричен бе инж. Пламен Тачев, трети в листата за народни представители на ГЕРБ – СДС в Плевен.

„Коалицията ГЕРБ – СДС работи много добре, това го доказахме още на евровота. Радвам се, че сме единствените десни, които се обединиха”, каза д-р Мариана Лазарова, кандидат за народен представител от квотата на СДС.

Регистрираната листа с кандидати за народни представители е от 18 човека. В нея са включени:

 1. Член кор. Проф. д-р Григор Горчев, дмн – лекар
 2. Мирослав Петров – експерт национална сигурност
 3. Пламен Тачев – инженер
 4. Проф. д-р Димитър Господинов, дмн – лекар
 5. Д-р Мариана Лазарова – лекар
 6. Албена Тотева – педагог
 7. Десислава Панталеева – икономист
 8. Валери Лачовски – икономист
 9. Мирослав Траянов – икономист
 10. Дочко Дочев – спортист
 11. Христомир Христов – икономист
 12. Тони Крумов – IT специалист
 13. Румен Мотовски – спортист
 14. Огнян Кузманов – художник
 15. Велислава Величкова – юрист
 16. Александър Николов – юрист
 17. Доц. д-р Цветан Луканов, дм – лекар
 18. Атанас Върбанов – инженер

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button