Ивет Горанова има идея да тренира деца в Плевен

Олимпийската медалистка в дисциплината „карате” от игрите в Токио Ивет Горанова беше поздравена от кмета Георг Спартански по повод поредния й приз – „Спортист на годината” на България, на днешната им среща. Ивет сподели, че започва новата 2022 година, заредена от всеобщото признание за големия си успех и с амбицията активно да тренира в подготовката си за предстоящи престижни първенства.

Въпреки многобройните си ангажименти тя държи да запази жива връзката си с Плевен и има идеята да събере и тренира група деца в града ни. За целта с Русалин Русалинов – вицепрезидент на Българската национална федерация „Карате” и президент на плевенския клуб по бойни изкуства „Петромакс”, обсъждат варианти за зала.

Изцяло подкрепям това намерение и съм сигурен, че със своя пример ще увлечеш много момичета и момчета, сред които могат да израснат бъдещите спортни надежди на страната ни, категоричен беше Георг Спартански. Той пожела на олимпийската ни шампионка здрава, спорна година и покоряването на все повече спортни върхове.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!
Back to top button