Започна изграждане на спортна площадка в село Крушовица

Днес беше открита строителната площадка за изпълнение на обекта по проект „Изграждане на спортна площадка в село Крушовица“, финансиран по процедура BG06RDNP001-19.278 МИГ Долна Митрополия – Долни Дъбник Мярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ от Стратегията за водено от общностите местно развитие на Местната инициативна група.

първа копка 2

Проектът е финансиран чрез административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG06RDNP001-19.278-0001-С01 от 22.07.2020 г. и е на обща стойност 110 149.05 лева.

В село Крушовица ще бъде изградена и оборудвана спортна площадка за мини футбол, баскетбол и волейбол.

първа копка

В резултат на изпълнение на проекта, финансиран чрез Подхода Водено от общностите местно развитие на Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г., жителите на местната общност ще получат подкрепа за развитие на двигателната активност и спорта и за подобряване на условия на живот.

Управителният съвет и екипът на МИГ Долна Митрополия – Долни Дъбник пожелава успешно изпълнение на проекта на бенефициента Община Долни Дъбник.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!
Back to top button