Как да печелим, използвайки стратегия?

Разчитайки на късмета си имате винаги петдесет процента шанс за печалба и още толкова за загуба. Играта “ези тура” е идеалният пример за това как повечето хора възприемат онлайн залозите. Абсолютна грешка! Лидерите, които са се превърнали в милионери и продължават да играят и до днес знаят това. Те попадат в една много малка група от хора, за които всички си мислят “просто човек с късмет”. Истината е, че зад тези техни успехи седят безброй часове четене, проучване, анализи и най-важното – изграждането на определен тип стратегия.

И ако си мислите, че всичко е лесно и просто, или просто може да се “научи”, то определено не сте на прав път. Експертите от Silentbet знаят това. Не случайно екипът им се стреми да внедрява ежедневно нови, актуални и професионално изготвени ревюта. В зависимост от типа на публикацията, можете да разберете всичко най-важно за даден букмейкър, предлаганите от него бонус оферти или мобилните апликации, които ви осигурява.

Какво представлява всъщност стратегията?

Всеки, който чуе спортни залози, първоначално би го асоциирал с игри на хазарта. Това обаче е много далеч от истината. За разлика от игрите на рулетка, слотовете, игрите с карти и игралните автомати, спортните залагания попадат в отделна категория.

Изграждането на личностна стратегия е ключовият момент за всички залози от категория „Спорт“. Несходството с казиното е в това, че ако там разчитате на късмета си, тук трябва да разчитате на знанията, които придобивате.

За разлика от уроците, стратегиите не са нещо, което може да бъде научено. Да, съществуват сайтове, които ви дават насоки и са ваши помощници в попълване на необходимата ви информация. Така, например, откриването на различни фактори, определящи по какъв начин ще завърши дадена среща. Това обаче не означава, че има готова формула, която следвайки я, ще ви доведе до сигурен успех.

Големите печалби и най-вече играчите, които са известни в тези среди със своите дългосрочни постижения, градят с години различен тип стратегии. Едни от тях се оказват печеливши, други не до там. Всеки професионално залагащ използва най-доброто, което работи за него. Ето защо вие трябва да намерите кое е разковничето за вас.

Защо е важно да имаме стратегия?

Както казахме и по-рано, ако нямате стратегия, то шансът ви да спечелите ще зависи изцяло от това до колко имате късмет в даден момент. Това обаче е предпоставка да завършите със загуба на време, нерви и парични средства.

Когато изграждате стратегия, вие не просто се опитвате да спечелите. Най-добрите играчи се презастраховат и правят всичко възможно, макар и да не завършат с голяма печалба, то поне балансът им да е положителен. Това означава, че те са разиграли два сценария.

Сценарий I: Изход „Голяма печалба“

В този сценарий нещата са ясни. Това е моделът, който се следва през цялото време. Крайната цел е голямата печалба/джакпотът. Тук се разработват подробни стъпки с всички възможности и се избира тази, която е с най-малък риск и най-голяма печалба. Елиминират се всички варианти за загуба.

Сценарий II: Изход „Малка печалба“

Все пак професионално залагащите са реалисти. Те много добре знаят, че не винаги голямата сума може да отиде при тях. Причината – възможността някой друг играч да има по-добра стратегия.

Ето защо разиграват и втори сценарий. При него се описват всички възможни алтернативи, в които изходът е положително число. Това означава, че макар и да не приберат големи активи, те все пак са на плюс.

Както и сами виждате не е задължително изходът да е отрицателен, или иначе казано да загубите парите си. На минус могат да бъдат само потребителите, разчитащи на добър ден, любими числа, късмет. Професионалистите правят всичко възможно да няма лошо стечение на обстоятелствата за тях. Затова и винаги печелят и затова при тях правилото “50% шанс за успех или 50% – загуба” не фигурира.

Коя стратегия е печеливша?

Ако сте прочели внимателно статията и сами разбирате, че няма еднозначен отговор на този въпрос. Всеки човек има строго индивидуални изисквания, желания, цели. Ако за едни е важно коефициентите да са максимално завишени, за друг това няма да е от толкова съществено значение.

Имайте предвид, че дори да използвате чужда стратегия, тя може да е перфектно работеща за друг, но не и за вас. Ето защо трябва да изградите свой модел, който да следвате.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button