Печалби на един клик разстояние – какво представляват мобилните залози?

Смартфоните започват да изместват бавно, но убедително, настолните лаптопи и компютри. Любопитното е, че стават все по-предпочитани и за извършване на онлайн залози.

Не е учудващ и фактът, че имена като Бет365, Ефбет, 1хбет и други топ имена сред букмейкърския бранш, са съсредоточили вниманието си и разработили отлични мобилни апликации. Повече за тях можете да видите в сайта Nostrabet, където има информация и директен линк към всяка мобилна версия или апликация, ако такава е налична. Главното предимство на мобилните залози е най-вече това, че можете да спечелите буквално от всяко място.

Не е необходимо да пускате своя фиш в пункт, или да следите по телевизията как ще се развие дадена среща. Всичко това можете да го имате от комфорта на вашия дом, достъпвайки даден сайт за онлайн залози. Всъщност има нещо още по-хубаво. Не е нужно дори да сте си вкъщи. Можете да проследите всичко на път за работа, докато пътувате в градския транспорт или сте на почивка. Най-общо казано във всяко удобно за вас време.

Забравете за съобразяването с работния график на даден физически пункт. Осигурете си спокойствие, като не посещавате дадено наземно казино, в което трябва да съобразявате това кой наблюдава играта ви. Елиминирайте всички притеснения, като правите залозите си онлайн. Единственото необходимо ще бъде това да имате смартфон с Интернет връзка, регистрация в предпочитан от вас букмейкърски сайт и разбира се, добра стратегия, която да ви заведе до желаната печалба.

 Какво представляват мобилните залози?

Най-накратко, начин да залагате и печелите, използвайки своето мобилно устройство. Хубавото при тях е, че не се налага да седите и изчаквате. В крайна сметка времето е най-ценният ви ресурс. Защо да го губите, когато можете да бъдете на всяко място, по всяко време и само с един клик да проверите развоя на събитията. Не трябва да ви притеснява и това с какви функции ще разполагате. Рядкост са букмейкърските компании, които да не изискват мобилната версия да припокрива всичко, което ви осигурява и десктоп версията. Нещо повече! Можете да получите допълнителни плюсове, за които ще поговорим след малко.

Какво ги прави толкова предпочитани?

Нека разгледаме как седи въпросът за избора. Чудите ли се защо мобилните залози и използването на смартфон така силно завоюват все по-голям кръг от потребители? Истината е, че когато достъпвате мобилната версия на даден сайт, трафикът е в пъти по-малко, зареждането на страниците много по-бързо, а опциите, с които разполагате са същите като при десктоп вариантите.

Друг водещ плюс са бонус поощренията. Макар, че не е масова практика, по-големите имена наблягат и на специални оферти, налични само за залагащите през мобилното си устройство.

Да не забравяме и това, че някои приложения могат да бъдат открити в Google Play и iTunes, но тъй като говорим за апликации, с хазартна насоченост, може да ви се наложи да потърсите и в официалния сайт на букмейкъра. Това не бива да ви притеснява. Когато такива апликации са налични и качени в сайта, със сигурност биват поставяни на видно място. В случай, че не можете да откриете, винаги може да се свържете с онлайн поддръжката, да пишете със запитване на имейл или да намерите отговор на въпроса си с телефонно обаждане.

Кои са платформите, които най-често се използват?

Ако говорим за мобилна версия, всички по-известни браузъри като Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari и Internet Explorer са отличен избор, за зареждането на желания от вас сайт през мобилното ви устройство.

Когато стане дума за апликациите, можете да бъдете сигурни, че ако има налично приложение, то един голям процент от букмейкърските къщи безусловно ще са разработили за смарт телефони с операционни системи Android и iOS. Има и букмейкъри, като Bet365, които са се погрижили да осигурят приложение и за ползвателите на Windows Phone. Истината обаче е, че последната операционна система сякаш остава на по-заден план за повечето компании. Това обаче не би ви попречило по никакъв начин, защото мобилната версия ще бъде на ваше разположение.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!
Back to top button