Кметът на Община Червен бряг връчи ключовете за новия апартамент на Карлос Насар

Това стана на тържествената церемония по повод Деня на българския спорт и на работещите в сферата на спорта – 17 май. Решението за тази награда бе взето на последното заседание на Общинския съвет в града на 28 април, след блестящото представяне на червенобрежкия тежкоатлет на Европейското първенство по вдигане на тежести в Москва.

Съветниците единодушно гласуваха Карлос Насар да бъде награден с отличие, почетна грамота и лично дарение – в знак на благодарност за постигнати изключителни успехи и поставени световни и европейски рекорди, прославили България и Община – Червен бряг.

Кметът удости също с отличие и почетна грамота за изключителен принос в развитието на вдигането на тежести в града и с индивидуална парична награда от 3000 лв., личния треньор на Карлос – Илиян Илиев , треньор на Клуба по вдигане на тежести „Старт” в Червен бряг.

Церемонията по награждаването на изявени спортисти и спортни деятели на този ден е традиция в Община Червен бряг, с която ежегодно местната власт изказва своята признателност за труда и усилията на хората, работещи в сферата на спорта.

Back to top button