Кметът на община Левски откри реновирано спортно игрище

Кметът на община Левски – Любка Александрова откри реновирано спортно игрище в Международния ден на спорта
Изцяло обновения Спортния комплекс в град Левски събра любителите на здравословния начин на живот на 17 май ,на празника организиран от МКБППМН с подкрепата на Община Левски , НЧ „Георги Парцалев-1901”, учителите по физкултура и спорт от СУ „Крум Попов” и ОУ „Максим Горки”, Георги Венциславов.
Кметът на Община Левски – Любка Александрова поздрави всички за празника, изрази радостта си от изцяло обновения, в завършен вид Спортен комплекс, който дава възможност на гражданите да тренират, да спортуват и да се чувстват удобно на едно хубаво модернизирано спортно съоражение.
Благодари за усилията на бизнеса в лицето на Георги Венциславов през изминалата година , на Община Левски и специално на Пламен Парашкевов –Директор на Дирекция „Градоустройство и архитектура” за реновираното спортно игрище.
Любка Александрова и Пламен Парашкевов прерязаха лентата и откриха спортното игрище, за радост на всички на празника. „Нека бъдат открити игрите в Международния ден на спорта! Успех на всички”- пожела г-жа Александрова.
В празничната програма участваха мажоретките на гр. Левски от Спортен клуб „Ви Ес Феерия” и Спортен карате клуб ”Киокошин” – град Левски.
В Международния ден на спорта на Спортния комплекс в град Левски започнаха първите спортни битки пред публика.

Back to top button