Ин витро център „Света Елисавета“ подарява коледен концерт на Плевен

Музикалното събитие ще бъде на 17 декември от 19.00 часа в читалище „Съгласие 1869“.
За 14-та поредна година този медицински център с ръководител доц. д-р Емилияна Конова ще организира музикален концерт в областния град в навечерието на Рождество Христово. В концерта „Коледно послание“ ще участват Плевенска филхармония с диригент Георги Милтиядов и Общински хор „Гена Димитрова“ с диригент Анелия Дечева.

Специален гост-солист ще бъде Кръстина Кокорска – Криста – поп,ар енд би и джаз певица, актриса, която е призната като една от най-ярките млади изпълнителки на българската музикална сцена. Талантът на плевенчанката се очаква да внесе радост и надежда за всеки гост в залата. Солистите на хор „Гена Димитрова“ Боряна Бешева и Даниел Меса също ще зарадват почитателите си. Под светлините на прожекторите ще застанат още Дивна Петрова, вокална група „Арлекино“ с ръководител Виолета Боянова, с песента „Вълшебен сън“ по текст на Теодора Вълева и музика на Георги Милтиядов.

В празничната вечер ще прозвучат световни музикални шедьоври за Коледа и Нова година с аранжименти на Георги Милтиядов.

Входът е безплатен, но с покани, които желаещите могат да получат след 13 декември от КИРМ „Св. Елисавета“ – Плевен (бул. „Скобелев“ 20). За всички в залата ще се изисква зелен сертификат.

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button