Национален конкурс за рисунка и литературна творба – „Рецептите на бабa“

На 18 януари стартира Националният конкурс за рисунка и литературна творба на кулинарна тематика „Рецептите на баба“, организиран от Асоциация за развитие на изкуствата и занаятите – А.Р.И.З -7. Конкурсът е част от календара за извънкласни дейности на Министерството на образованието и науката и се провежда с подкрепата на Националния дворец на децата в София.

За участие се допускат деца на възраст до 14 години. Няма ограничения в броя на изпратените рисунки от едно дете. Децата са разпределени в 3 възрастови групи – до 7 години, от 8 до 10 години, и от 11 до 14 години. Няма такса за участие. Крайният срок за изпращане е 31 март 2021 г.

За да се подготвят и участват в конкурса желаещите могат да се запознаят с Регламента на конкурса, както и с необходимата декларация за съгласие за обработка на личните данни на участниците, която ще бъде задължителна част за участие в конкурса, на фейсбук страницата „Рецептите на баба“

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Свързани статии

Back to top button