Конкурс за танцьори и оркестрант обявява Северняшкият ансамбъл „Иван Вълев”

Ръководството на Северняшкия ансамбъл за народни песни и танци „Ив. Вълев” – Плевен, обявява конкурс за танцьори – жени,  и оркестрант – корепетитор.

Изискванията за кандидатките за танцьорки са:

Двигателна култура /пластичност, въртеливост, скокливост, височина на движенията/; две комбинации по избор в различни размери и области, едната от които да е Северняшка, и два диагонала; танцувална памет, метроритмичен усет и възрастова граница до 30 години, а за оркестрант – музикални умения – изпълнения на две произведения по избор на кандидата – бързо и бавно темпо; четене на „прима виста”.

Изискването за образователна степен и за двете позиции е минимум средно образование.

Конкурсът ще се проведе на 01.09.2021 г. /сряда/ от 10.00 часа в Танцовата зала на Северняшкия ансамбъл за народни песни и танци „Ив. Вълев” на ул. „П. Р. Славейков” № 12.

Документи ще се изискват само от спечелилите конкурса кандидати.

За повече информация: тел. 064/80 26 79; 0879/404 137, или на e-mail: severniashki.ansambal@abv.bg.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!
Back to top button