Медицинският университет в Плевен организира втора виртуална среща с кандидат-студенти

Медицинският университет в Плевен утре организира втора виртуална среща с кандидат-студенти, съобщиха от висшето училище.

Това е нова инициатива на висшето училище в условията на пандемията от коронавирус под мотото „Успяваме заедно“. Целта е да се осигури пълна безопасност на кандидатите за студенти. Виртуалната среща е от 15.00 часа.

По електронен път университетът продължава прием на документи до 24 февруари чрез сайта си за 10 бакалавърски специалности. Кандидатите могат да участват в класирането с оценка от зрелостен изпит и с явяване на една или повече дати на тест по биология – електронно или присъствено.

За двете магистърски програми „Медицина“ и „Фармация“ кандидатите също имат две възможности за присъствено явяване на изпит – на 27 март и 1 юли. За тяхно удобство двата конкурса по биология и химия ще бъдат в един ден със съкратена продължителност.

Подробностите са посочени на сайта на университета.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Свързани статии

Back to top button