Мирослав Петров: Близо 50 души сме приели в структурата на ГЕРБ-Плевен

Областният координатор на ГЕРБ – Плевен Мирослав Петров връчи партийните карти на новоприети членове на структурата. Това стана на официална церемония в офиса на ГЕРБ в присъствието на областния организационен секретар Цветомир Генчев и общинския ръководител Генади Динков при спазване на всички противоепидемични мерки.

„Близо 50 са новоприетите членове на партията в област Плевен само за последния месец“, информира Мирослав Петров. Той поздрави новоприетите за избора им да станат част от най-голямата партия в страната. „Сред новите членове има много млади и образовани хора.

Това, че те изразяват своята готовност да работят за каузата ГЕРБ точно сега, преди частичните местни и парламентарни избори – е още едно доказателство, че хората вярват в политиките на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ“, категоричен бе областният координатор на партията

 

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Свързани статии

Back to top button