Мирослав Петров обяви оттеглянето си като областен координатор на ГЕРБ – Плевен

Днес на пресконференция обявих оттеглянето си като областен координатор на ГЕРБ – Плевен и от листата с кандидати за народни представители на партията за предстоящия вот. На мое място като областен координатор застава Валери Лачовски.

Поемам ангажимент да помагаме на по-младите, които изпълнени с нови идеи, устрем и енергия, ще работят за каузата на ГЕРБ. Оставям доста добро наследство, върху което само ще може да се надгражда. За последните четири години, през които бях и Областен управител на Плевен, приоритет бяха изграждането на автомагистрала Хемус, индустриалните зони на града, атомната индустрия, изграждането на алтернативен път. Бях издигнат за кандидат-кмет от ГЕРБ за Плевен, като за краткото време на предизборната кампания успяхме да постигнем много добър резултат и да се явим на балотаж срещу един силен опонент.

На парламентарните избори на 4 април ГЕРБ – Плевен показа един много добър резултат, влязоха трима народни представители. Очаквам същия резултат и на предсрочните избори на 11 юли и ще работя за това.

Благодаря на всички, които дадоха сърце и душа, работиха с мен и продължават да работят!

Back to top button