Мотоклубовете в Плевен откриват Мотосезон 2022

Многобройните членове на мотоклубове в Плевен се събират отново заедно на 9 април, за да открият настъпващия Мотосезон 2022., съобщиха организаторите.

Чрез социалните мрежи те поканиха всички мотористи и техните приятели да се включат в проявата. Ръководствата на мотоклубовете в Плевен са убедени, че, въпреки трудностите през последните години, любителите на мотоциклетите и мотоспорта ще успеят за пореден път да се съберат заедно и да покажат задружност и приятелство.

Събитието ще започне тази събота от 11:00 часа, когато всички участници ще се съберат на паркинга на бул. „Европа“ – пред химермаркет „Практикер“. Идеята е рокерите в колона да потеглят в 11:45 ч. и да се съберат пред църквата „Света Параскева“, зад бившето кино „Освобождение“, където ще бъде отслужен молебен за здраве с пожелания за безавариен и изпълнен с добро настроение, с много приятели и хубави емоции мотоциклетен сезон през 2022 година.

След това, около 12:30 часа, мотористите ще потеглят в различни посоки, за отдих, развлечения и туризъм.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!
Back to top button