Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова са кандидатите на ДПС за президент и вицепрезидент

Движение за права и свободи издига за кандидат-президент на Република България Мустафа Карадайъ и за вицепрезидент Искра Михайлова , това заяви Юнал Лютфи след регистрация на партията в ЦИК. „Това решение се очакваше от избирателите на ДПС. През тези 30 г. ДПС се оказа една изключително важна партия в политическото изграждането на демократична България.

Ползваме се с авторитет не само сред традиционния ни електорат. Има много български граждани, които не са от нашия етнос и вярват и имат голямо доверие на ДПС. Играем сериозно да участваме във властта, без ДПС трудно би се направило сериозно и стабилно правителство в България“, допълни Юнал Лютфи.

Според Лютфи отдавна обществото очаква промяна. ДПС издига изключителен президент – популярен, последователен, предвидим, в който може да се инвестира доверие.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!
Back to top button