Награждаване на отличили се лекари от област Плевен в борбата с COVID-19

На 21.09.2021 г. в Зала „Плевен” в Областна администрация – Плевен Областният управител г-н Марио Тодоров и директорът на РЗИ – Плевен д-р Илиян Минчев връчиха почетни грамоти от Министерството на здравеопазването на отличили се лекари с проявено старание, висок професионален ангажимент, постигнати резултати и съпричастност към имунизационната кампания на Република България срещу COVID-19. Награждаването беше извършено на основание Заповед №РД-01-779/20.09.2021 г. на Министъра на здравеопазването.
награждаване
За приноса си бяха отличени екипите, работещи в имунизационните кабинети към МБАЛ „СЪРЦЕ И МОЗЪК” ЕАД, гр. Плевен, както и общопрактикуващия лекар д-р Свежа Цветкова. На събитието присъстваха представители на Областният кризисен щаб, РЗИ – Плевен и медии.
Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button