Националната агенция за приходите продава недвижими имоти в Плевен на 18 март

Националната агенция за приходите (НАП), офис Плевен, обяви продажба на складове за метали чрез търг с тайно наддаване. Това съобщи за Плевен нюз Рени Дудева, главен инспектор по приходите в отдел „Услуги на клиенти“ в офиса на НАП в Плевен.

Търгът на недвижимите имоти ще се проведе на 18 март 2022г., от 10:00 ч.

недвижим имот с 755 кв.м

Обявен е за продажба недвижим имот с 755 кв.м и обща първоначална цена 361 250 лв.

административна сграда

Втори недвижим имот е 497 кв.м, (административна сграда) на два етажа на ул.“Сан Стефано“ 47. в Плевен при първоначална цена 586 000 лв.

Огледът ще се извършва от 4 март до 15 март от 09:00 ч. до 17:00 ч., по адреса на местонахождението. Предложенията за участие в търга се подават в Плевен в офиса на НАП – „Дойран“ 43 до 15 март от 09:00 ч. до 17:30ч. За контакти е посочен телефон 064- 898-368.

Условията и правилата за провеждане на търга, както и списък на вещите с описание, са на разположение в сградата на Офис – Плевен на страницата на НАП в интернет( www.nap.bg).

С приходите се покриват публични задължения на собствениците на имотите. До тази крайна мярка се стига, след като са изчерпани всички способи, които НАП има, за да събере дължими суми – изпращани са съобщения и са провеждани срещи със задължените лица.

Автор:
Рени Дудева
Източник:
НАП-Офис Плевен
Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!
Back to top button