Откриха традиционният Коледен базар в Тетевен

На 18 декември на площад „Сава Младенов“ се даде началото на традиционния Коледен базар в Тетевен. В него се включиха над 20 участника, сред които детски градини, училища, читалища, центрове, занаятчии и жители от цялата община.

Кметът на града – д-р Мадлена Бояджиева бе сред посетителите на базара. Тя направи обиколка на всички щандове, на които бяха изложени най-различни артикули, играчки, коледни сувенири, хранителни продукти, дървени и шивашки изделия, като повечето от тях бяха ръчно изработени.

„Целта този базар е да внесем Коледно настроение и положителни емоции сред жителите и гостите на община Тетевен, преди предстоящите Коледни и Новогодишни празници“, каза д-р Бояджиева.
Тя изказа и своето очарование от големия и разнообразен избор на играчки и артикули, които се предлагаха и поздрави участниците в базара за тяхната креативност, сръчност и прецизност.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!
Back to top button