Момченце е първото бебе родено през 2021 година в община Левски

По традиция на 21 януари – Бабинден , кметът на община Левски – Любка Александрова честити щастливото събитие на родителите и отправя сърдечен поздрав към акушер –гинеколозите , към всички които имат привилегията и отговорността да помогнат за появата на нов живот.

Днес, в Деня на родилната помощ, в АГ отделението на „МБАЛ – Левски” ЕООД хубавата традиция събра отново екипа за празничен поздрав и признателност, за надежда.

Първото бебе родено през 2021г. ,жител на община Левски е Иван Панталеев Иванов. Той идва на този свят на 6 януари с операция „секцио” в 19,10 ч. цели 3,900 и 52 см. в АГ Отделението на болницата в Левски. Иван е първо дете на Златина Златева и Панталей Мераков .За своята радост, първа рожба, благодарят на екипа: д-р Петков , д-р Пенчев, д-р Димитров, д-р Петкова, акушерките Даниела Русанова, анестезиолога Янка Русанова,санитарката Митка Николаева.

Кметът на община Левски – Любка Александрова поздрави първия гражданин на общината за 2021г. и пожела да е здрав и щастлив, да се радва на много любов от своите родители . Да има спокойно и щастливо детство, да порасне голям мъж и се научи да сбъдва мечтите си.

Кметът на общината сърдечно поздрави и екипа на отделението, който в трудните времена се бори за живота. Високият професионализъм на експертния екип, начело със завеждащия АГ отделението д-р Петков , въпреки трудностите, показва, че когато се работи и с любов, успешно се отстоява на предизвикателствата, подчерта г-жа Александрова. Здраве и сила да продължават да помагат живота да се ражда, повече бебенца през годината, пожела, и заяви и занапред подкрепата на Община Левски.

С песни и наричания , по стара българска традиция, ЖФГ „Детелина” при НЧ „Георги Парцалев-1901”поздрави бебенцето, семейството, акушер-гинеколозите и всички в отделението. Песни, цветя, здравец и подаръци прибавиха градус настроение към празника.

Днес не се очаква раждане , но не се знае. В отделението винаги са готови да посрещнат при необходимост родилки с отговорност и професионализъм към новият живот и неговите създатели – за радост и надежда.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Свързани статии

Back to top button