Първото родено през 2022 г. бебе гостува със семейството си на кмета Георг Спартански

В навечерието на Великденските празници първото родено през 2022 г. бебе в община Плевен – Владимир Хайтов, гостува със семейството си на кмета Георг Спартански. Малкият Влади е роден на 4 януари в 20.37 часа.

Майката Таня работи като клиничен лаборант в Центъра по трансфузионна хематология, а бащата Димитър – в сектор „Пътна полиция”. Влади има и батко Николай, който е второкласник в ОУ „Й. Йовков”.

Спартански поздрави сем. Хайтови

Георг Спартански поздрави сем. Хайтови с радостното събитие с пожелания за здраве, много радостни моменти заедно и за още наследници на фамилията. В изпълнение на решение на Общинския съвет кметът им връчи парична сума в размер на 600 лв., специален подарък за бебето беше плюшен жабок.

Влади е тих и послушен, с интерес разглежда всичко наоколо, а малко преди да тръгнат родителите и братчето му, кротко заспа.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!
Back to top button