banner728-90

Пет хитри начина да печелим с Bitcoins

Пет хитри начина да печелим с Bitcoins

Вероятно няма човек, който поне да не е чувал за набиращите популярност криптовалути, които са интерактивна алтернатива на конвенционалните парични средства. Най-популярната сред тях, разбира се, е Bitcoin. Може би за мнозина от вас тази тема звучи далечна и екзотична, но истината е, че с помощта на интернет всеки може да се сдобие с биткойни – чрез търговия, чрез поддръжка на Bitcoin системата или срещу извършена услуга. В този текст ще ви дадем пет практични съвета, които ще ви помогнат да печелите с Bitcoins.

  1. ЗАЛАГАЙТЕ ОНЛАЙН С БИТКОЙНИ

Вярвате или не, редица букмейкъри приемат операции с биткойни. Имена като Sportsbet, например, дори предлагат доста изгодни разплащателни лимити за криптовалути. Други като 1xBet пък насърчават потребителите си да използват биткойни, като обработват трансакциите им мигновено и без такса. В тази платформа дори ще може да се възползвате от 1xbet бонус за добре дошли, ако направите първия си депозит в криптовалута. Както ще се уверите сами, това е чудесен начин да започнете играта си. Някои букмейкъри ще ви позволят да залагате в биткойни, а да изтеглите печалбите си в друга валута. Други, като 1xBit, например, изплащат офертата си за нови клиенти директно в биткойни.

  1. СТАНЕТЕ Bitcoin ЕКСПЕРТ

Основната причина за популярността на биткойните е фактът, че всеки може да проучи тази валута и да се сдобие с нея. Въпреки това темата остава сравнително непозната за голяма част от българите. Именно от тази липса на информираност бихте могли да се възползвате. Ако се разровите в интернет, ще намерите купища полезни статии и факти, публикувани от реномирани източници, анализатори и дори от потребители, участващи в поддръжката на Биткойн системата. Всичко, което е нужно, е да отделите малко време, за да се превърнете в експерт по въпроса. След това бихте могли да предоставяте платени консултации в интернет или на свои познати.

  1. ИНВЕСТИРАЙТЕ В Биткойн

Ако имате свободни средства и сте убеден привърженик на алтернативните технологии, Биткойн веригата е много удачен проект за вашата инвестиция. Проучете добре как действа самата система и ако ви се стори перспективна, купете биткойни с част от парите си. Най-вероятно номиналната им стойност ще расте и ще си гарантирате печалба. Това е удачна алтернатива на срочните депозити, които от няколко години вече не се ползват с лихви. Имайте предвид обаче, че първоначалният бум на криптовалутите отмина. В този смисъл, не очаквайте огромни печалби в кратки срокове, а бъдете далновидни и търпеливи.

  1. ПАЗАРУВАЙТЕ В ЧУЖБИНА

За съжаление, в края на 2017 г. повечето български банки прекратиха работата си с криптовалути и най-вече с Биткойни. Причината бе нестабилността на валутата, чиято номинална стойност се покачи хиляди пъти само за няколко години. За сравнение, през 2010 г. 1 биткойн се котираше за около $0,40, а през 2017 г. стойността му достигна $15 000. Въпреки отказът на българските институции да обработват трансакции с биткойни, криптовалутата е изгодно средство за пазаруване в чужбина. Причината е, че редица онлайн търговци ще ви предложат по-изгодни цени за покупки в биткойни. Това е така, защото в ценообразуването се включва потенциалното покачване в стойността на тази валута и това е фактор, който може да обърнете във ваша полза.

  1. СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ БИТКОЙН ВЕРИГАТА

Това е последният и вероятно най-трудно изпълним съвет, който ще ви дадем. Ако поразровите в интернет, ще забележите, че редица експерти сравняват биткойните със златото. Нещо повече, печеленето им се оприличава на копаенето на златна мина. Именно тук може да се включите и вие. Имайте предвид обаче, че тази задача не е лесна и изисква сериозно проучване по въпроса. Подходяща е за хора, които умеят да навлизат бързо в нови начинания. Другият важен момент е, че „копаенето“ на Bitcoins изисква сравнително сериозна инвестиция в оборудване и често е свързано с високи сметки за ток.

Ако сте се спрели на конкретна идея, значи вече сте на път към реализирането ѝ. Съветваме ви да проучите въпроса добре. Биткойн и останалите криптовалути могат да бъдат много благоприятна среда за инвестиции, но със сигурност не са за всеки.

Related posts