В Плевен днес ще се състои дистанционно обществено обсъждане на Плана за интегрирано развитие до 2027 г.

В Плевен за днес е организирано ново обществено обсъждане за окончателното изработване на Плана за интегрирано развитие на общината до 2027 година, съобщиха от там.

Поради усложнената епидемична обстановка, публичната дискусия ще се състои дистанционно. Документът е стратегически за развитие през следващите седем години на най-големия град в Северозападния планов район и трети по население в Северна България.

От общинската администрация активно търси участието на граждани и институции в процеса на структуриране на целите за развитие на Плевен и района, както и за стъпките за решаване на основните проблеми, като се използват максимално и съществуващите местни потенциали.

Дистанционното публично обсъждане започва от 11.00 часа. То ще се реализира чрез приложението за видеоконференции – GoogleMeet

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button