Плевен заслужава да е икономически развит център на Северна България, смята проф. д-р Григор Горчев от листата на ГЕРБ – СДС

Плевен заслужава да е икономически център на Северна България и с усилията на правителство, парламент, местна власт, това може да се постигне. Това е заявил водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Плевен проф. д-р Григор Горчев на среща с представители на Камарата на строителите в града, съобщиха от пресцентъра на партията.

По думите на проф. Горчев града има всички предпоставки да стане икономически център – „магистрала „Хемус“, която ще е готова до 2024 г. благодарение на правителството на Бойко Борисов, обходен път, обособена индустриална зона, две летища и връзката с река Дунав“.

„Аз съм човек, без политически опит и осъзнавам колко ще ми е трудно, но поемам отговорността в името на Плевен и плевенчани. Затова приех да съм водач на листата на ГЕРБ – СДС“, отбелязал проф. Горчев. По думите на втория в листата – Мирослав Петров, кандидатите за народни представители от ГЕРБ – СДС не влизат в политиката, за да се реализират, те вече са се реализирали професионално в своите области, а да предадат своя опит и да помогнат на хората да живеят по-добре.

„Правителството на Бойко Борисов е обърнато към Северозапада, като идеята е да се догони Южна България. Средствата през следващите години ще бъдат насочени към три основни центъра – Плевен, Видин и Ловеч – за икономически растеж и инфраструктура, за да има реално развитие на Плевен“, отбелязал Александър Николов, кандидат за депутат от листата на ГЕРБ – СДС в Плевен.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button