Драматичния театър в Плевен обяви ново представление на класиката „Вражалец“

Драматично-кукленият театър „Иван Радоев“ в Плевен ще представи класическата българска пиеса „Вражалец“ от Ст. Л. Костов. Под режисурата на Георги Стоилов ще се представят популярните и обичани актьори Любо Нейков, Станимир Гъмов, Петьо Петков – Шайбата, Албена Павлова и Деси Бакърджиева.

Сценографията е на Нина Пашова, а музиката – на група ФСБ. Спектакълът оставя зрителите сами да размишляват какво е ежедневието на героите от пиесата весело или тъжно и дали се смеят на персонажите от сцената или на самите себе си, посочват създателите на постановката.

Представлението ще бъде показано на голямата сцена на плевенския театър – „Александър Гюров“, на 15 март от 19.00 часа, при строго спазване на противоепидемичните мерки.

Билетите вече са пуснати в продажба, като места могат да се запазят и онлайн, чрез страницата на театъра в Интернет.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button