Приз „Доблест“ връчва Плевенско сдружение на военен, спасил живота на младеж

Плевенското сдружение „Артилерия – ген. Владимир Вазов“ ще награди с приз „Доблест“ – първа степен младши сержант Атанас Секулов, военнослужещ в Бригадно командване – Благоевград, който е спасил човешки живот.

Военнослужещият е оказал помощ на младеж, изпаднал в безсъзнание в търговски обект.

„Постъпката на този млад мъж трябва да бъде отличена.Той показа как трябва да се действа бързо и адекватно, за да се помогне на човек, изпаднал в беда“, сподели Радослав Георгиев, председател на Управителния съвет на организацията.

От Сдружението желаят лично да връчат приза на мл. сержант Секулов веднага, след като епидемичната обстановка се успокои.

Всяка година от „Артилерия“ връчват три приза „Доблест“ – първа, втора и трета степен за постъпки, довели до спасяване на човешки живот, оказано съдействие на полицията и за помощ на нуждаещи се.

До момента са трима военнослужещи и около 30 ученици.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button