Община Плевен призовава за съпричастност представителите на бизнеса в подготовката за коледната украса

С идеята да посрещнем Рождество Христово и Нова година с повече  настроение, хармония  и оптимизъм Община Плевен започна подготовката за празничната украса на града. Намеренията са да бъдат поставени много нови елементи не само в централната градска част, а и в района на кръговото кръстовище при входа от посока София, подходите към жилищните квартали „Сторгозия” и „Дружба”, ул. „Св. Климент Охридски”. Основно ще бъдат ремонтирани и светлинните фирмени реклами по главните улици.

По този повод Община Плевен се обръща към представителите на плевенските предприятия, фирми, големите търговски вериги, браншовите  организации, имащи своя сериозен дял за формиране облика на града ни, за съпричастност и ангажираност към усилията на Общината Плевен да стане по-светъл, уютен и красив в навечерието на предстоящите празници.

За целта обявяваме дарителската сметка на Община Плевен:

ОБЩИНА ПЛЕВЕН

БАКБ Офис Плевен

BICBGUSBGSF

IBAN: BG85BGUS91608404113900

Код/вид плащане: ДАРЕНИЯ, ПОМОЩИ И ДРУГИ БЕЗВЪЗМЕЗДНО ПОЛУЧЕНИ СУМИ ОТ СТРАНАТА – 44 51 00

За Новогодишна украса

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button