Полицията в Плевен е проверила сигнал на гражданин за струпване на хора в „Басейнова дирекция“

Полицията в Плевен провери сградата на „Басейнова дирекция“ в града след сигнал на гражданин, че има струпване на хора. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Мариана Цветкова.
Тя уточни, че проверката е извършена незабавно, но не са установени нарушения.

Говорителят на полицията допълни, че на територията на областния град през месеците януари и февруари са организирани множество проверки на заведения по сигнали на граждани от екипи на Първо и Второ районни управления на МВР, съвместно с Регионалната здравна инспекция за спазване на противоепидемичните мерки. До момента не са констатирани нарушения.

Вчера служители на полицията са установили нарушаване от граждани на постановена карантина в Долни Дъбник и в Долни Луковит. Образувани са досъдебни производства и е уведомена Районната апрокуратура в Плевен.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Свързани статии

Back to top button