Радостин Василев: Правителството има ясни ангажименти към спортната база в Плевен

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев и депутатът от Плевенския избирателен район инж. Венцислав Петков проведоха днес работна среща с кмета на Община Плевен Георг Спартански. По време на разговорите беше обсъдено състоянието на спортната база в града и сериозната необходимост от изграждане на нови съоръжения и реновиране на съществуващите.

Радостин Василев и Георг Спартански

В мое лице правителството е информирано за ситуацията и сериозно обсъжда стъпки в посока нейното подобряване, посочи министър Василев. Имаме ясния ангажимент да достроим многофункционалната спортна зала на мястото на бившата колописта, нещо повече – имаме намерение да разширим проекта със закрит плувен басейн, от какъвто градът определено се нуждае, съобщи още министърът.

Вероятно още идната седмица Георг Спартански ще се срещне с министър Радостин Василев в Министерството на младежта и спорта, където ще бъдат обсъдени конкретни практични стъпки за реализацията на обсъдените днес теми.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!
Back to top button