Утре в Плевен ще бъде обсъдено безвъзмездното прехвърляне на собственост на университета в града

Общинският съвет в Плевен утре ще разгледа безвъзмездно прехвърляне на собственост на Медицинския университет в града, съобщиха от пресцентъра на съвета.

Предложението предвижда да се даде право за ползване от висшето училище на нежилищен имот – частна общинска собственост, с площ 2001 кв. м, във връзка с изпълнение на нов проект.

Предварителният дневен ред на сесията включва общо 17 предложения. Предвижда се промяна на разчета за финансиране на обекти с капиталови разходи. Във връзка с изпълнението на дейностите по проект „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания“ в общината е нужно да се закупи компютърна и друга техника.

Заседанието утре ще започне от 9.00 ч. в Конферентната зала „Гена Димитрова“ при спазване на противоепидемични мерки, като в реално време ще се излъчва на интернет страницата на Общинския съвет, се посочва в съобщението.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини!

Свързани статии

Back to top button