В изборния ден РИК – Плевен разгледа десетина сигнала и една жалба за нарушения, които определи като несъществени

Изборният ден в Плевен приключва – РИК разгледа десетина сигнала и една жалба за нарушения, които по решение на комисията са определени като несъществени. Това заяви за БТА председателят на РИК Ярослав Димитров.

След около два часа в областния град и в РИК се очакват представители на избирателните комисии за предаване на протоколите с резултатите за обобщаване.

Заради пандемията в центъра на Плевен са определени, не както бе при досегашни избори едно, а четири места за приемане на комисиите, които пристигат в града, за да представят документите си, поясни Димитров.

По заповед на Плевенския кмет движението в центъра на града има специална организация. Целта е да не допуска нарушаване на обществения ред и да се осигури нормално приемане на изборните документи.

Временно е ограничено спиране и паркиране на МПС от 20.00 ч. тази вечер до 8.00 ч. на 5 април по ул. „Димитър Константинов“ в отсечката от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ до ул. „Стоян Заимов“/ул. „Сан Стефано“. Временно е ограничено и паркирането на МПС от 20.00 ч. на 4 април до 8.00 ч. на 5 април по ул. „Дойран“ в отсечката от ул. „Никола Д.Петков“ до ул.“Янко Сакъзов“ в двете посоки.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button