Романтика в Пордим 2022 год.

С над 250 участника протече третото издание на фестивала на старата градска песен „Роматика в Пордим“. Фестивала се организира от общинска администрация гр. Пордим и НЧ „Иван Радоев 1907“, под патронажа на кмета на общината господин Детелин Василев.
Изящни и нежни изпълнения огласяха салона на НЧ „Иван Радоев 1907“ град Пордим през целия ден. Категориите в които се изявяваха учистниците бяха – индивидуално изпълнение, дуети и групи.
Изпълненията на всички изпълнители бяха оценявани от компетентно жури в състав – председател професор Кирил Костов и членове Лилия Атанасова и Ваня Шушкова от известното трио „Аморе мио“.
Специални поздрави към всички участници ни поднесоха учениците от СУ „Свети Свети Кирил и Методий“ гр. Пордим с ръководител Даниела Цолова и Християн Ангелов – преподавател в училището.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!
Back to top button