Читалище „Съгласие“ в Плевен отново вдига завеса за гостуващи театри

Читалище „Съгласие“ в Плевен отново вдига завеса за гостуващи театри след няколко месеца прекъсване заради коронакризата, съобщиха организаторите.

Утре поставя начало на гастролите популярният от сцената и екрана Асен Блатечки, който ще се представи като актьор и режисьор със спектакъла „Баща ми се казва Мария“ от Иван Ангелов. В актьорската трупа са още известни имена – Станимир Гъмов, Стефан Рядков, Петьо Петков – Шайбата, Жанина Стоилова и Невена Бозукова. Музиката е дело на Христо Намлиев, сценографията – на Анелия Райкова, а костюмите – на Лиляна Гергишанова.

Продукцията е на театър „Константин Величков“ – Пазарджик и се разпространява от театър „Мелпомена“.
Заради противоепидемичните мерки се допуска заемане до 30 на сто от капацитета в залата и затова представленията ще бъдат две в една вечер. Места се ангажират в билетния център на читалище „Съгласие“.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button