Слот игри – Ръководство за начинаещи

Слот машините са идеални за онлайн хазарт, защото са лесни за научаване и много забавни за игра. Дори и да сте новак в онлайн слот машините, ще играете като професионалист за нула време, ако следвате стъпките описани в следващите редове.

  • Изберете любимата си онлайн слот машина и я стартирайте на предпочитаното от вас устройство. На екрана ще се появят барабаните на слот машината и бутоните за управление, като например „завърти“ и „максимален залог“. В ъгъла на екрана ще видите и банковата си сметка.
  • Разгледайте таблицата с печалбите за играта. Тя ще ви покаже колко струва всеки символ и за кои от тях трябва да внимавате.
  • Решете колко искате да заложите и колко печеливши линии искате да играете. Ако искате да изберете всички печеливши линии наведнъж, използвайте бутона „максимален залог“.
  • За да завъртите барабаните, натиснете бутона „Spin“. Ако спечелите, играта ще Ви покаже печалбата и ще Ви даде възможност да я заложите. Това ви позволява да играете бонус игра, за да имате шанс да спечелите по-големи награди.
  • Можете да продължите да въртите барабаните, колкото дълго искате, но следете банковата си сметка.

Разбиране на играта която играете

Тъй като разработчиците се стремят да създават нови слот игри, които са по-вълнуващи и привлекателни от предишните, онлайн слот машините стават все по-сложни. Добавянето на нови символи, като уайлд (wild) и скатер (scater), е една от най-значимите промени в съвременните онлайн слот машини. Всички тези нововъведение можете да видите в NеtEnt казино игри, повечето, от които са от най-ново поколение.

Макар че на пръв поглед уайлд символите и скатерите изглеждат непривлекателни, те могат да бъдат изключително полезни за Вашата игра, ако знаете какво да правите с тях. Затова нека разгледаме значенията на тези символи.

Какво точно представляват уайлд символите?

Wild е термин, който се използва в различни игри, така че ако се занимавате с онлайн хазарт, вероятно сте чували да го споменават преди. ‘Wild card’ е термин, който често се използва за описване на карта, която може да бъде заменена с всяка друга карта, за да може играчът да спечели. Значението е същото и при слотовете.

Wild символите се използват в слот машините, за да дадат на играчите възможност да образуват печеливша линия, като заменят липсващите символи с техния wild символ. Лесно е да се види как включването на уайлд символи в дадена игра може да бъде изключително полезно за играчите.

Уайлд символите в слотовете могат да бъдат статични или динамични. Те могат да се използват и за други цели. В по-сложните видеослотове например, уайлд символът може да задейства други събития, като например разширяващи се символи или дори бонус кръгове, като всички те могат да доведат до по-големи печалби за вас.

Какво точно представляват скатерите?

Във слот игрите, все по-често се появява друг вид символ, който далеч надхвърля основните плодове на старите едноръки бандити.

Скатер символите се различават от другите символи по това, че не е задължително да се появят на печелившата линия, за да ви дадат точки. Няма значение къде на екрана се появява символът. Може да спечелите, ако го видите!

Наградите за скатер символите не са само монети. Символите Scatter често се използват за стартиране на интерактивен бонус кръг, в който може да спечелите множество безплатни завъртания и парични награди. Възможно е дори да участвате в надпреварата за прогресивен джакпот! Често е необходимо определен брой скатер символи да се появят по едно и също време, за да получите възвръщаемост на залога си.

Какво представляват мултипликаторите (Multipliers) и как работят?

Мултипликаторите са популярна функция сред играчите на онлайн слотове, защото позволяват бързо да умножите печалбите си по две, три или дори десет пъти над първоначалната им стойност. Тези символи, подобно на скатер и уайлд символите, могат да се появят на барабаните по всяко време и със сигурност ще допринесат за вълнуващата игра, дори за играчи, които са направили малък залог.

Мултипликаторите се срещат най-често в бонус рундовете и рундовете с безплатни завъртания, но могат да се появят и в основната игра. В някои случаи и скатер, и уайлд символите могат да действат като множители, което ви позволява да увеличите печалбите си още повече. Освен това мултипликаторите могат да увеличат линията или общия Ви залог, за да предложат още по-големи печалби, а не само да увеличат печалбата Ви на печеливша линия.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!
Back to top button