Цецка Цачева: Не се подвеждайте по лъжите на нашите опоненти

Не се подвеждайте по лъжите на нашите опоненти. Това заяви Цецка Цачева, втора в листата на ПП ГЕРБ в 15-ти МИР Плевен, по време на срещата си с жители на град Искър, предаде репортер на Агенция „Фокус“. „Искам да споделя с вас задоволството си от това, което виждам като поддържане на централната градска част. Знам, че това се прави по проекти. Да, вярно – кметът не е от ГЕРБ, но когато местната власт работи по проекти, това е в интерес на всички граждани, общината и населеното място. За да продължат парите по европейските програми да стигат до нас, в Плевенска област, вашата Община Искър, в самия град, е много важно в национален план да продължи управлението на ГЕРБ“, заяви Цецка Цачева.
По думите ѝ само по време на управлението на ГЕРБ европейските фондове работят добре. „Имахме нарочен вицепремиер – Томислав Дончев. Той е изключително ерудиран, компетентен и грамотен, който отвори за България вратите сред европейските институции, за да можем да усвояваме европейските средства. Без значение кой управлява, в регионален план, една община. Европейските програми работят за всички. За да може да продължат тези програми, е необходимо ГЕРБ да бъде управляващата партия в национален мащаб“, подчерта Цачева. Кандидатът за народен представител коментира и удължаването на санкциите срещу Русия с още 6 месеца. „Нали си спомняте президентската кампания? БСП твърдяха, че те ще спрат, ще се отменят санкциите. Приятели, не става така. Ние сме част от едно голямо, европейско семейство. Г-н Радев, президентът на Република България, присъствайки на този форум, също е гласувал „за“ санкциите. Един ако не гласува, няма решение. Така се взимат решенията в ЕС. Само че нашите основни опоненти не го коментират, мълчат“, коментира още Цачева.

След срещата кандидатите за народни представители заедно с жители на гр. Искър поднесоха цветя на паметника в памет на убитите без съд и присъда жители на гр. Искър
Цветатя са поднесени и заедно с наследници на убитите след 9ти септември 44та в населените места от общината

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!
Back to top button