Дипломите си ще получат 67 медицински сестри и акушерки утре в Медицинският университет в Плевен

В Медицинския университет в Плевен утре ще получат дипломите си 67 медицински сестри и акушерки от Випуск 2021 на Факултет „Здравни грижи“, съобщиха от висшето училище.

От дипломираните професионалисти по здравни грижи 10 са с отличен успех. Сред медицинските сестри с най-висок успех е Весела Георгиева /отличен 5.74/, а при акушерките Михаела Цветанова /отличен 5.82/.

Тържествената церемония ще започне от 11:00 ч в Телекомуникационния ендоскопски център на университета. Промоцията е част от проявите, посветени на 47 години от откриването на Медицинския университет в Плевен.

Сред събитията бе и откриване на барелеф на първия ректор и основател на висшето училище проф. д-р Недко Кючуков. Паметникът е монтиран във фоайето на спортната зала, която носи неговото име.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button