В област Плевен частичните местни избори за кметове на селата Николаево, Стежерово и Славовица започнаха навреме

В област Плевен частичните местни избори за кметове на селата Николаево, Стежерово и Славовица започнаха навреме и спокойно. Това съобщиха за БТА от Общинските избирателни комисии съответно в Плевен, Левски и Долна Митрополия.

Изборният ден протича нормално, без проблеми, няма сигнали за нарушения. Днес общо се състезават 15 кандидати за три кметски места.

За кмет на кметство Николаево в община Плевен се явяват петима кандидати, за които се очаква да дадат своя вот 593-ма избиратели. За кмет на кметство Стежерово в община Левски за четирима кандидати имат право да гласуват 341 избиратели. За кмет на кметство Славовица в община Долна Митрополия в надпреварата участват шестима кандидати, които очакват да дадат вота си 442-ма имащи право да гласуват.

Изборният ден ще продължи до 20.00 часа.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button