В Плевен и региона са отворени 10 „зелени коридори“ за ваксиниране срещу COVID-19

В Плевен са отворени 10 „зелени коридори“ за ваксиниране срещу COVID-19 на желаещи граждани, които не попадат в целевите групи на фаза I-V, съгласно Национален план за ваксиниране. Това съобщи д-р Ирина Джикова от Регионалната здравна инспекция.

От понеделник до петък от 13.00 до 16.00 часа „зелени коридори“ в Плевен отварят УМБАЛ „Д-р Георги Странски“, УМБАЛ „Св. Марина“ /местност Русково бърдо/, МБАЛ „Авис Медика“ /парк „Кайлъка“/, МБАЛ „Сърце и Мозък“ и МБАЛ „Св. Панталеймон“ /ж.к. „Дружба“/.

Със същото работно време отварят още пет „зелени коридори“ в болниците в Левски, Белене, Кнежа, Гулянци, и медицински център в Червен бряг. В същите болници в региона ще работят „зелени коридори“ и в съботния ден от 10.00 до 16.00 часа.

Само за град Плевен в празничния 3 март и на 6 март /събота/ от 10.00 до 16.00 часа ще работи кабинетът в МБАЛ „Авис Медика“ /парк „Кайлъка“/. Кабинетът в МБАЛ „Св. Панталеймон“ /ж.к.“Дружба“/ ще работи от 10.00 до 16.00 часа на 3, 6 и 7 март.

„Зелените коридори“ ще бъдат отворени до изчерпване на ваксините, уточни д-р Ирина Джикова.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button