В Плевен Окръжният съд ще разгледа наказателно дело за причинена смърт на мотоциклетист

В Плевен Окръжният съд утре ще разгледа наказателно дело за причинена смърт на мотоциклетист, съобщиха от пресцентъра на съда.

Обвинителният акт е внесен от Окръжна прокуратура – Плевен против Ц.И.К. На 18 март 2016г., при управление на лек автомобил, той нарушил Закона за движение по пътищата и при завиване в обратна посока, ударил мотоциклетист, който се е движил след него. Причинена е по непредпазливост смъртта на С.Н.Д.

На предишното заседание не са се явили частните обвинителни и вещите лица. Единственият останал свидетел, който е трябвало да бъде разпитан, бил нередовно призован. Поради тези обстоятелства не е даден ход на делото и то е отложено за 30 март. За утре са призовани свидетелят, вещите лица и страните по делото, се посочва в съобщението.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button