В Плевен представители на бизнеса ще излязат на протест

В Плевен представители на най-засегнатите бизнеси от пандемията излизат на протест. Това заяви пред БТА Павлин Петров, съпредседател на Българската асоциация на заведенията, която заедно с Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация и Сдружението на заведенията в България са организатори на протеста.

„Нашето недоволство е срещу несправедливите според нас здравни мерки и липсата на подкрепа за бизнеса“, каза той и подчерта, че едно от исканията им е за отмяна на вечерния час за заведенията, тъй като нощните клубове реално не могат да работят.

„Държавата не ни помага с нищо, а само ни поставя ограничения. Икономиката трябва да остане отворена, да има адекватни социално-икономически мерки, защото се задава голяма криза според нас“, каза още Павлин Петров.

Протестът ще се проведе утре в центъра на Плевен.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button