Продължават изявите на известни артисти на сцената на читалище „Съгласие 1869“ в Плевен

В Плевен изявите на известни артисти на сцената на читалище „Съгласие 1869“. Публиката има голям интерес към такъв тип мероприятия, въпреки епидемичната обстановка. Любомир Пелев, един от  организаторите на културните събития поясни, че за спектаклите се предприемат нужните противоепидемичните мерки, посочени от здравните власти.

Утре вечер се очаква с голям интерес от почитателите на театралното изкуство представлението „На живо“ на Александра Сърчаджиева и Радена Вълканова. Билетите са са почти разпродадени.

Спектакълът е дело на режисьора Димитър Коцев – Шошо, по текст на Яна Борисова, написан по разкази на актрисата Александра Сърчаджиева. Сценографията е на Никола Тороманов – Фичо, а музиката – на композитора Милен Кукошаров. Пиесата е биографична и е откровен разказ за най-трудните и най-хубави мигове в живота на популярната актриса и телевизионна водеща.

„Хайде да убием Матилда“ е второто заглавие в гастролния афиш, което ще бъде показано на 22 ноември от популярните актьори Асен Блатечки и Николай Урумов. Авторският спектакъл на Орлин Дяков разкрива налудничавите идеи на героите – единият, в комбинация с оръжието на другия, довеждат до редица случки с една жена, която за първия е съпруга, а за втория – любовница.

Места могат да се запазят от Билетния център на читалище „Съгласие 1869“.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button